Det här med fotvård

Hejsan mina läsare! Fotvård är någonting som jag idag tänkte prata om. Som ni vet så är jag en person som tycker om friskvård och går på en hel del behandlingar. Den senaste behandlingen jag fick var just fotvård och därför blir det detta inläggets samtalsämne. Jag ska säga att fotvård är den formen av friskvård som jag antagligen ägna minst tid åt. Det är inte jätteofta som jag går på en behandling av fötterna och jag vet ärligt talat inte varför det är så. För jag tycker inte att det är obehagligt, visst kittlas det lite om någon rör på fötterna men inte så att jag inte kan kontrollera det. Hursomhelst så är det en väldigt bra behandling och jag tror att många av oss glömmer bort att ta hand om våra fötter. När jag var yngre så förekom det ganska ofta att jag hade problem med mina fötter och det blev en del ingrepp för bland annat nageltrång. Jag kan tänka mig att det sitter lite kvar i huvudet, för de ingreppen var knappast skönt. Nu på sommaren går jag dock mycket barfota och då vill jag gärna ha fina fötter, så därför gick jag på fotvård härom dagen. Det är alltid skönt att bli ompysslad lite och det där fotbadet man får göra i början är riktigt härligt. För mig är det viktigt att ta hand om hela kroppen från topp till tå och den här gången blev det alltså tårna. Imorgon ska jag till frisören så då är det toppen av kroppen som ska bli omhändertaget, sen får det vara nog med friskvård och skönhet för den här veckan kan jag säga. Frisören är mest för att bli lite extra fin till midsommar och sen är det alltid kul att unna sig ett besök på frisörsalongen i Karlshamn.