Massage mot sömnproblem

Hej på er allihopa och varmt välkommen till min blogg, och jag ska ta och skriva till er om ett företag som jag gick till när jag behövde massage i Borås. Många behöver massage för att bli av med spänningar och värk i kroppen, men det finns så många andra tillstånd som massage är bra för också, och för min egen del bestämde jag att se vad massage skulle kunna göra för mina sömnproblem. Jag vet att jag behöver göra vissa förändringar i livet eftersom sömnproblemen är ett resultat av stress. Därför tänkte jag att massage kanske kunde fungera, och jag bestämde mig för att gå till Susannes Friskvårdshörna då jag hade hört mycket gott om just detta företag inom massage i Borås med omnejd. Jag som kvinna hade inte känt mig trygg om jag skulle gå till en manlig massör, men det är förstås individuellt hur man känner inför det. I alla fall så är det så att den massage som finns att få hos Susannes Friskvårdshörna vänder sig endast till kvinnor, så vet ni det. Jag kan säga som så att jag märkte en klar förbättring med en gång, redan natten efter att jag fått massage sov jag åtta timmar i sträck och det vet jag inte när det hände senast. Givetvis behöver jag se till att minska på stressen i mitt liv och jag jobbar på det ska ni veta, men hur som helst så kommer jag fortsätta att vända mig till Susannes Friskvårdshörna för jag tycker att jag är värd att få unna mig en stunds massage i Borås som bara är en stund vikt åt mig.